25 augusti - Nitro BIS-R valputställning, hälsning valpköpare

Fick info från Marie i Kalmar att Nitro också varit på sin första utställning, en inofficiell valputställning i Kalmar och Nitro lyckades ännu bättre än sina bröder med en 1 Hp, BIR samt inte minst BIS-5 placering. Bra jobbat Marie & Nitro och tack för bilderna på snyggingen och de fina rosetterna han vann. (Nitro = Pompeca's Gustavus Introitus)


Lenah med Molly och Kajsa har fått en promenadpartner i Sofia med Hanna och Cherry och Sofia skickade ju några promenadbilder i helgen och här kommer några från Lenah också. Lenah som inte bara nästan är "certifierad ställauppare", jo då jag såg ditt inlägg på Kickis sida :-) nu börjar du även närma dig certifierad fotograf - alla hundarna och Sofia på en bild, inte dåligt. tack Lenah för de fina bilderna.Kajsa = Sixth-Sense dotter till Janne = P. Runningfire in Kinderdijk som är bror till Cherry = P. Chariots of Firemumma.
Hanna = P. Honey Runner dotter till Cherrys syster Meide = LCCh P. Firelove in Ameide. Molly = P. Love My Culture är dotter till LCCh P. Sweet Spring Sapphire som är barnbarn till Meide. Syns månne släktskapet??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0