Fika hos Gudrun - 11 jan 2008

I kväll var vi över till Gudrun, Titzie & Zorba på fika och Ma'Belle & Meide upptäckte genast att Titzie och Zorba fått nya pipleksaker sen de var där förra gången så det blev ett fasligt pipande. Tog vi av dem pipleksaken för att kunna prata hittade de genast en ny och kom springandes med. Zorba såg alldeles förvånad ut över hur populära hennes pipleksaker var. 

           Zorba                            Ma'Belle                         Meide
                 

Mumin undersökte alla jullådor som Gudrun hade framme. Busan inspekterade granen med påföljden att hon var fint dekorerad med glitter efteråt, Meide lyckades även få glitter runt en tand! Tyvärr blev det inga bilder av Busan och Meides huvuddekorationer.  Vilda tog en mer avslappad attityd och kliade sig lite förstrött under frambenet. Efter en stund upptäckte Zorba godskaer på bordet och då måste man ju bara "vila" huvudet på bordet. Titzie ligger hellre hos Marianne och myser.

        Mumin                              Vilda                 Marianne med Titzie & Zorba
                   
           
Även om julen är över så måste ni få se Gudruns fina amaryllis samt den mysiga tomtebyn hon gjort.
   

När vi fikat färdigt var vi in på nätet och kollade på presumtiva hanar att para Zorba med, vi har nog sett ett par som verkar väldigt intressanta men det berättar vi inte ännu om vilka det kan vara. Zorba kommer förmodligen att paras till nästa vinter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0