Pompeca's hänger på trenden och skapar blogg - 8 januari 2008

2008 verkar gå i bloggens tecken så det är väl lika bra att hänga på trenden och i ärlighetens namn så är det ju lite smidigare att uppdatera bloggen än hemsidan. För att uppdatera hemsidan är man ju låst till en dator som har både Dreamweaver/Front page för att skapa sidorna och sen ett ftp-program för att ladda upp sidorna och det har man ju inte på alla datorer.

Ju nu håller jag i allafall på att finalisera årets avelshane samt avelstik på LC för 2007 samt 2008 års provredovisningssidor så om allt går som planerat ska jag kunna lägga ut det på min hemsida till helgen.

Under våren är det valpar planerade på Mumin, om nu lilla damen vill bli parad. Det gick ju inte så bra förra året utan det slutade med att Vilda blev parad istället. Som tur var löpte de med 3 dagars mellanrum så den dörren är öppen i år också eftersom Vilda tyvärr inte kvalade till EM så då är det ok att ta en kull på henne om nu Mumin skulle tycka att det där med parning det kan vi hoppa över, för valpar vill jag ha till våren och några fler än jag dessutom :-)

Nu under december-februari tar vi det lugnt på tävlignsfronten och hundarna är nöjda med tillvaron ändå. Julaftonens paketöppnande av hundarna var ett spektrum av olika stilar så ni får ett smakprov på sex olika stilar i bilderna nedan.

Ha de' gott

image1
Mummas variant går ut på att få så små bitar som möjligt av papperet, innehållet får vänta till sist

image2
Meide tyckte helt klart att snöret var mest intressant, är det månne en trasa i andra änden?

image4
För Busan tog det en evighet innan hon lyckades knapra sig in till innehållet i paketet

image3
Medan Ma'Belle resolut slet sönder paketet och gav sig på innehållet - vår lilla matfreak :-)

image5
Mumins stil var mer lik Busan då hon gjorde ett litet hål i paketet och sen plockade ut en godis i taget

image6
Vilda har ärvt mer av Ma'Belles sätt men förfinat det, hon tog ett stadigt tag om paketet med tassarna och sen var det bara att äta rätt igenom, inte gör väl det om det slinker ner lite papper samtidigt. Julsnöret lyckades hon fint mota åt sidan så lite finurlig är hon allt.

Kommentarer
Postat av: Lena Olsson

Hallå!!!!!
Det märks ju tydligt på Fracke vem han har ärvt det där med att och öppna paket efter. Ett stadigt tag med tassarna och ett regält tag om paketet så är det fixat.
Ha det gott allisammans och lycka till med Mumin, så hoppas vi på valpar.
Kramar från Lena och Fracke

2008-01-08 @ 07:59:55
URL: http://www.wildboyzdala.se
Postat av: Lenah Skärstrand

Hälsningar från Molly som inte bryr sig så mycket om innehållet som själva emballaget. Ett julklappspapper kan rivas sönder i hur många bitar som helst. Även om man snart fyller 1 (helt otroligt!)
Tack för det fina täcket och julkortet från Mamma Vilda! Och så trevligt med bloggen!
Kram till er alla från Molly och Lenah

2008-01-08 @ 12:18:47
Postat av: Lena Regnault

Hello Marie!
Kul att även du hoppat på trenden gällande Bloggandet. Precis som du nämner så är det så mkt smidigare med blogg än hemsida. För nu kan man faktisk sitta på vilken dator som helst och göra inlägg - gäller bara att komma ihåg lösenordet :-)
Fina bilder på hundarna som öppnar paket, de har sina personliga stilar gällande paketöppnande har jag sett här hemma.
Som du kanske sett så har jag nu en av pojkarna från Balzac-kullen hemmaboende hos mig sedan före jul. Nu äntligen så har jag mina tre whippar som varit en dröm länge.

Ha det gott och sköt om er alla, så syns vi snart ute på LC fält eller kanske redan i uts.ringen vem vet.

Kram
Lena R med Prinze, Zorro och lille Rocky (fd Alfons eller Stubbe eller vad det nu var :-))

2008-01-16 @ 16:57:55
URL: http://doggystajl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0