22 juli 2008 - hälsning från Byron, snart LC EM

Uj vad tiden går fort nu är det snart dags för LC EM på Husby Säteri utanför Söderköping närmare sagt den 26-27 juli. Både Vilda och Mumin är kvalificerade men precis utanför de 6 ordinarie tikarna, Vilda 3:e reserv och Mumin 6:e reserv  så om inte några av tikarna före Vilda börja löpa eller får förhinder så blir det inget tävlande för tjejerna. Lite synd eftersom Vilda varit kvalificerad till EM både 2006 och 2007 men då hade jag ingen möjlighet att åka med henne och så i år när det är på hemmaplan kom hon precis utanför. Vilda valpade ju förra året så de första proven på våren var hon inte i tillräcklig kondition efter valpningen att kunna tävla om topp placeringarna, men men så är det. Det ska i allafall bli trevligt att åka ner och ta del av det hela tjejerna kanske får springa något provlopp.

Till EM har jag även med mig en hel hög med nysydda selar i olika färger samt även fleccetäcken inför höst och vintersäsongen så behöver ni sele eller täcke så hittar ni mig där fredag 25:e till söndag 27:e. 
     

På vägen till EM ska jag även passa på och åka förbi Kicki och titta på Jannes och Flingas valpar innan de börjar flytta iväg till sina nya hem och så får vi se vilken tik som Kicki tänker behålla. Så kameran är laddad med ett extra stort minneskort för valpfotografering och LC prov.

Några som också laddad kameran och skickat bilder är Hanna och Jonas som skickat bilder från Byrons första "bad" i den giganstiska vattenskålen!! Märkligt att husse står mitt i den!
 
Hmm, vad ska jag göra nu? Bäst jag står stadigt!


äh, gräsmattan är allt skönare.... speciellt när jag får gnaga på pinnar!

  Några bilder från en skogspromenad. Enligt Hanna så lekte Byron mossplöjare!! Fast här ser han helt oskyldig ut eller hur?

men här ser han lite full i sjutton tycker jag, mossan nästa......

Tack Hanna och Jonas för alla bilderna på Byron :-)

Brorsan Mumgas och mormor Ma'Belle har också lekt gräsplöjare, med ett stort fint hål som resultat där en svårplacerad buxbom helt plötsligt fick en bra plats! Mumgas undrade verkligen vad Ma'Belle höll på med......
 
Mumgas håller precis på och ömsar tänder och hans öron ligger åt alla håll och kanter just nu, men det verkar ju vara ett släktdrag också för kolla mormors mormor Mummas öron, en slående likhet eller hur? Man kan ju undra om Mumma också håller på och ömsar tänder med tanke på öronen men jag hoppas ju inte det eftersom då lär hon ju inte få några nya 12 år gammal. Men nej då, en snabb koll och hennes tänder är i kanonform trots hennes ålder.


Inför EM passade jag också på att köpa ett bättre zoom objektiv och i det finns även macro inställning så jag passade på att ta en close-up med macron på Busans öga, det roliga blev att jag ser mig själv reflekterad i Busan öga, lite häftigt att kunna få en sån spegelbild i hennes öga.

Kommentarer
Postat av: Susanne

Men lille söte pojken då! Han är ju bedårande. Hoppas att de tar hand om honom ordentligt. Annars får de med oss att göra! :-)Kram

/Susanne

2008-07-28 @ 17:50:04
URL: http://whippeternal.blogspot.com/
Postat av: Marie

Kul att ni har koll på lillkillen. :-) Confi hälsar att han redan har sällskap av husses syrras två whippar och att han snart får en whippet syster så han trivs som fisken i vattnet.

2008-07-28 @ 22:27:07
URL: http://www.pompecas.se
Postat av: Susanne

Jag skrev under fel inlägg. Det var ju inlägget om Confi som jag skulle kommentera! Men Byron är ju söt han också. Har du läst mitt mejl?2008-07-29 @ 15:25:47
URL: http://whippeternal.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0