12 juni - Angus har flyttat - hälsningar från valpköpare

Tänk att värmen försvann nu när det egentligen är sommar... 8°C och regn och för 2 dagar sen 32°C och sol från en klarblå himmel. Hoppas nu bara inte att det är kallt någon längre period, de vuxna hundarna tillbringar helst tiden inomhus nu när det blev kallt ute men småttingarna är mer oberörda av det kalla vädret. Lyckades fota dem lite idag när de for runt på tomten den korta tid som solen visade sig. Som ni ser har grabbarna växt till sig sen senaste bilderna ni såg. För bloggen har varit oåtkomlig en tid pga av att de flyttat den. Här ser ni Mumgas vår "bäver" som gillar att knapra på gamla stubbar

och Confi vår "apportör" som gillar att dra loss torra bitar ur backen och sen springa runt och reta de andra grabbarna med bytet. Confi är den enda valpen som inte är såld än, så är ni intresserade av en liten charmknutte så hör gärna av er då även Confi vill flytta till en egen familj.

Bendi lyckades jag fånga på bild under ett av de få ögonblick då han stod stilla och han är verkligen stilig. Bendi flyttar hem till Annah, Jörgen, Birk och Edda på fredag.

Annah skickade ett gäng bilder som Jörgen tog när de var och hälsade på för ett par veckor sen så håll till godo med ett gäng härliga bilder från Jörgen. Jag misstänker att Bendi kommer att finnas på många bilder framöver..:-)
     
     
Intro numera Nitro kommer också att flytta i helgen, han flyttar til familjen Lundqvist i Kalmar där han även får sällskap av 3 andra whippets som blir hans nya lekkompisar. Nitro fångade jag på bild när han försökt stjäla pinnar från snickarbordet, väl medveten om att det ska man inte göra vilket väl framgår ev bilden.

I måndags förra veckan så flyttade Angus hem till Tina, Pinnen och hundkompisen Ludde i Kumla. Så här kommer lite bilder från hämtningen. Ludde var jätteduktig med valparna, och grabbarna var så intresserade av honom och lekte följa John vart än Ludde gick hade han ett följe valpar bakom sig. En glad matte Tina med Angus.

Som ni ser var det varmt och skönt då såg Angus tog det lite lugnt.

men han lyckades spana in brorsan Confi för en lekstund i skuggan.

Här träffar Angus Ludde för första gången, på bild 2 har Bendi anslutit.
 
Hemresan till Kumla gick bra och i helgen var Angus på utflykt med sin nya familj till Vinön så här kommer lite bilder som Tina skickat, och visst ser Angus ut att njuta av sin nya tillvaro!
     
Byrons matte Hanna och husse Jonas har också skickat lite bilder på Byron som lever livets glada dagar och hjälper matte med att läsa böcker. Inte visste jag att det smittade så men tyvärr fick jag inga bildbevis på det hela :-) utan dessa charmiga bilder.
 
Förra helgen provade valparna också på att springa efter trasan och den som var mest intresserad var Bendi som jag även lyckades fånga på bild in action.

Nitro tyckte också det var spännande men provade en smygattack för att se om han då skulle hinna ta trasan, men icke sa nicke, den rackarns trasan for ju iväg i allafall......

lyckades fånga Nitro på bild på väg tillbaka för att kolla vad jag gjorde

Nu hoppas jag att tillgängligheten för bloggen inte krånglar mer så att jag kan uppdatera lite mer nu under sommaren från sommarens aktiviteter.

Kommentarer
Postat av: Kicki

Vilka härliga bilder på de stora pojkarna! Jag gillar verkligen lille Confi.

Här ser vi fram emot sommaren och hoppas på många fina utebilder om bara vädret vill hålla sej skapligt!

Janne är SÅ intresserad av de små och tycks undra var i hela världen dom har kommit ifrån! Det ska bli roligt för honom att få vara pappa "på riktigt" om ett par veckor eller så.

Vet ännu inte om vi ses imorgon men lycka till hur som helst!Kicki och alla de fjorton!

2008-06-13 @ 12:23:31
URL: http://flingasvalpar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0