15 maj 2008 Valpnytt - 2 gossar fortfarande till salu

Uj, vad tiden går fort och blogg uppdateringarna ligger helt klart efter uppdateringarna på hemsidan. Senaste inforn här var Runner-kullens födelsedag 16 april och sen dess har Time-kullen födda 29 april 2001 samt Sapphire-kullen födda 9 maj 2004 fyllt 7 respektive 4 år så STORT GRATTIS i efterskott till alla whipparna i dessa kullar.

 

Senaste veckorna har det varit en strid ström av valpköpare och vänner för att se på de växande grabbarna i Gustavus kullen. Så här fint kunde de stå allihopa förra torsdagen 6½ veckor gamla när "farmor" Helen var på besök. De två gossar som fortfarande är till salu är de två som står längt till vänster i båda raderna. Introitus samt Confutatis.
image63

Alla 6 pojkarna har sina testiklar på plats vilket är kul, så nu kan de få vara med på alla olika aktiviteter som finns tillgängliga utan några restriktioner. Alla gossarna är verkligen positiva och nyfikna på allt och de utforskar tomten som små bergsgetter. Trots alla stenar och höjdskillnader tar de sig fram med världens fart överallt men ibland är det tur att det finns ett gäng påskliljor att landa i.

När Helen var på besök hade hon även med sig Anneli som fotade en hel del innan batteriet la av i kameran och i fotoalbumet på webben hittar ni flera bilder. Här är länken dit
http://good-times.webshots.com/photo/2015687420100741256YGpOkg

Eftersom det varit fint väder passade även Vilda på att ta sig en utflykt efter en sothöna på andra sidan några stenar ute i vattnet, det hon inte räknat med var att vattnet blev djupare längre ut så det blev till att simma tillbaka till stranden utan något jaktlycka. Så årets första bad är avklarat.
      

Valparna har haft småfolk på besök och givetvis landade alla i valplådan var annars skulle de vara.
   

Sen har vi varit iväg på 2 LC-prov i Larv och i Söderhamn och Vilda har sprungit bättre och bättre för var tävling men behöver lite bättre kondis för att fajtas i toppen, en 20:e plats är bästa placeringen. Roligt är att på provet i Larv så fick Hanna (i Runner-kullen) 2 godkända provlopp så där fattas bara licensloppet. I Söderhamn så hade Jarvis (Culture-kullen) redan ett godkänt provlopp och sprang nu provlopp nr 2 samt licensloppet så nu har ytterligare en av hundarna från Pompeca's kullarna tagit LC-licens. Molly (också Culture-kullen) fick springa ett solo lopp samt ett lopp med en annan hund, hon blev dock lite för busig på slutet och ville leka litegrann. Men under sommaren ska det väl gå att få licens även på henne,. Ska bli spännande att se i augusti hur det går på deras första prov.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0