24 maj - Lacrimosa har flyttat, fler Pompeca're till LC

Tänk att valparna nu blivit så gamla att de börjar flytta till sina nya ägare, först ut att lämna oss var P. Gustavus Lacrimosa "Lacris" som numera kallas för Byron. Som tur är flyttar han inte långt utan till Hanna och Jonas i Västerås. Lycka till med er nya guldklimp Hanna och Jonas :-)
image77
Mumin verkar inte bry sig så mycket att det är en valp mindre men kullbrorsan Mumgas har nog saknat sin polare Byron idag. Men de kommer säkert att träffas framöver.
Alla grabbarna var och blev id-märkta, vaccinerade och besiktade i torsdags och de lyckades charma hela djurkliniken och även de andra besökarna i väntrummet men sen var det ett gäng trötta gossar vi hade med oss hem för oj vad mycket det var att kolla på och sen det där med att gå i koppel det tar på krafterna :-)

De andra grabbarna får vi njuta av ytterligare någon/några veckor innan de flyttar till sina nya hem. För de ser väl för charmiga ut och visst vill man njuta länge av dem när de tittar så här på en....
image78

..... eller slappar så här....
image80

eller har ett så här uttryckfullt ansikte!
image85

när man ser de små så är det lika svårt att se att de ska växa upp och se ut så här om drygt 1 år dvs som sin kusin Jarvis som här poserar stolt efter att ha klarat sitt licenslopp på LC. Så till proven i augusti kommer Jarvis att debutera på LC fälten.
image81

så här ser syrran Molly ut när hon provade på att springa ett träningslopp i Larv
image82

och här är Hanna 6 år i sitt andra godkända provlopp vid samma tillfälle.
image83

så om allt går bra kanske det dyker upp fler än 3 nya Pompeca's whippets på fälten i höst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0