28 maj - Agilityhinder och valpnytt

Var in till stan igår och införskaffade lite agilityhinder till stugan. Tiden hinner inte riktigt till att åka iväg till klubben och träna nu när det är sommar och valparna behöver passas så lite hinder hemma att träna på är ju inte helt fel.
Det enda som är lite pyssligt det är att koncentrationen inte är den bästa för träning för så fort en hund sprungit genom tunneln så får de springfnatt så dagens träning får väl mer ses som dagens lekstund istället. Men lite roliga bilder från det hela blev det i allafall.

Mumma funderar på om hon ska springa iväg med leksaken eller springa in i tunneln.
image87

som ni ser så valde hon tunneln :-)
image86

Busan blev så till sig av allt de roliga så hon började bita i tunneln och skulle springa iväg med den tyvärr när jag skulle fota henne så släppte hon tunneln och såg helt oskyldig ut

image88

och sen blev det gjort på rätt sätt...
image89

här kommer lite smakprov på bakar i tunneln, de har lite olika stilar eller hur...
   

Så här såg det ut emellanåt bland de vuxna hundarna
image93

och då tyckte valparna att det var alldeles för orättvist att de skulle vara instängda i sin valphage
image95

men sen när de vuxna hundarna kom till ro
image96

så fann satte sig även grabbarna tillrätta och visade upp sin charmiga sida.
image98
image94

än så länge är det bara Lacrimosa som flyttat iväg till sitt nya hem, nästa att flytta är charmknutten Agnus Dei som på måndag flyttar hem till Kumla. Sen dröjar det någon vecka innan nästa är på väg så vi får njuta extra mycket av grabbarna i år innan de flyttar iväg.

Confitatus söker fortfarande ett eget hem och vad gäller Introitus så får vi veta i veckan hur de som hört av sig som spekulanter på honom bestämt sig att göra. Så han är just nu reserverad till vi fått besked.

Kommentarer
Postat av: Lenah Skärstrand

Det är svårt att hinna med att jobba när man går in och tittar på alla dina bilder Marie. Man blir alldeles varm i hjärtat av att se både vuxna och barn i lektagen.
Kram från Lenah och Molly

2008-05-29 @ 17:39:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0