20 april - årets första LC prov

Så har resandet börjat till årets LC prov, den här helgen avverkades följande sträcka - Enköping - Uppsala - Vänersborg - Allered (Laholm) - Vänersborg - Enköping - Gävle - Enköping med start i lördags morse kl.08.00 och slut måndag kl.20.  Detta för att hundarna ska få springa efter en plastpåse på ett fält under totalt 1 minut - tur att hundarna gillar att åka bil och inte blir åksjuka i allafall.  Å inte regnade det på oss heller även om det var ruskigt kallt när vi gick till incheckning kl.06.45 i söndags morse, så att ha en varm husbil att återvända till för frukost var inte helt fel.
 
Hålla på med hunderi oavsett form är väl en sorts tokighet men vem betalar inte nätt summa i bensinpengar för att få fara runt och träffa en massa trevliga människor och låta hundarna göra något de verkligen uppskattar. Dessutom får man ju se mycket av Sverige även utanför de normala färdvägarna!! Den kära GPSen (som inte fått något namn ännu)hittade nämligen en egen liten genväg den sista biten till provplatsen så vi fick övertyga den om att nja, den föreslagna skogsvägen inte var speciellt framkomlig för en husbil möjligtvis för ett terrängfordon. Så Lenah fick agera kartläsare ett tag tills GPS'en gav med sig och tyckte att vi hittat en bättre väg :-) 

Men trots den lilla färdvägsavstickaren i mörkret så kan man ju den här tiden på året inte annat än njuta av vår vackra natur. Man ser verkligen vårens framfart i landet, här har det knappt blivit små gröna strån på åkrarna medan det nere i Laholm säkert var 1-2 dm med grönt på fälten och massor av blommande buskar och en del träd också för den delen.

I kameran finns lite bilder från provet som jag ska försöka få fram imorgon, eller rättare sagt idag eftersom klockan redan slagit över till tisdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0