10 juli 2009 - hemsida, valparna samt hälsningar

Tro det eller ej, nu när jag suttit och fixat iordning en massa uppdateringar till hemsidan så går det inte att logga in sig där - nog är det väl typiskt. Hoppas de kan lösa det snabbt. Så det blir lite info på bloggen just nu tills hemsidan är åtkomlig igen. Här en valpbild direkt för er som väntat.

Valparna har nu blivit 4½ vecka gamla och har kommit på knepet att ta sig ur valprummet när de vill, så morgonen gick åt att säkra upp så att valparna är på plats därinne när jag vill att de ska vara där. Det är ju inte så bra om jag hittar dem överallt i huset med allt de kan ställa till med när jag inte är inne. Nu är de där mest på nätterna eller när jag är och handlar annars så är de med ute på altanen, de senaste dagarnas regn har gjort det lite väl blött för dem att vara på "gräsmattan" men det ska väl torka upp snart hoppas jag.

Alla fem far helt obekymrat fram mellan alla olika sakerna på altanen och utforskar nyfiket allt. Än så länge utan att bita i allt men det är väl en tidsfråga. Gammeldamen Mumma dvs mormors mormor får alltid en renässans med varje valpkull, hon lever verkligen upp och är med valparna titt som tätt.

Även Mumin önskar nog att valparna var hennes, vet inte hur många gånger hon försökt lägga beslag på Vildas valpar och dia dem, men jag vill ju ha henne i kondition för LC och WR och inte sätta mjölk så det är ett evigt motande för att få henne att förstå att det är Vilda som står för matningen.


Valparna har alldeles bedårande ansikten eller vad säger ni? Först grabbarna.

och sen tjejerna.här kommer lite fler bilder
nej oj vad klockan är mycket så till slut lite hälsningar från Nitro & co i Kalmar.
nej nu är det sängdags - valparna brukar vara hungriga tidigt....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0