LC Cert och valpar - 1 tikvalp till salu

I helgen som var gjorde tre av grabbarna i Gustavuskullen debut på LC prov och vilken start de fick - Byron kom 5:a med LC-Cert, Mumgas 6:a med LC-Cert. Garamond kom på en fin 31:a plats av 63 startande hundar.

Här är utsikten från husbilen.

och så här såg det ut åt andra hållet - det var en rätt märlig syn det såg ut som om vi bodde med världens sanddyner bakom alla bilarna men det var enorma sågspånshögar.

Mumgas & Byrons LC-Cert vinst gjorde att jag nu kan ansökan om SKK's Bruksuppfödarpris för andra gången. Det första priset erhölll jag 2004 så det är riktigt skoj att det blir ett till nu.

Dessutom  så blev grabbarna 5:e generationen LC-Cert vinnare.
SUCh SLCCh Norrtjärns Honeyeater f.1996 - SLCCh NLCCh Pompeca's Firelove in Ameide f.1998 - Pompeca's Summer Time Love (2 LC-Cert) f.2001 - Pompeca's Heavenly Honey Sapphire (1 LC-Cert) f.2004 och så grabbarna nedan födda 2008.

Även bror nummer fyra fick sin LC-licens i Söderhamn - så grattis till den Nitro.


Alla valparna förutom en tikvalp är tingade och börjar flytta till sina nya hem om några veckor. Den tikvalp som är kvar till salu blir förmodligen är Shannie - men nästa vecka så bestämmer vi definitivt hur det blir. Så är du intresserad av en härlig tjej med mycket go i så hör av dig.

Valparna växer så det knakar och har varit med på utflykt dels till en av tikarnas nya hem hos Stina, Daniel, Agnes och Alva dels till Micke & Ulrika och att vara på andra gräsmattor än de hemma var riktigt kul. Tyvärr hade jag för fullt upp med valparna för att hinna fota något då men här är lite nya bilder från gårdagen när de åt sitt mål med äggröra och köttfärs och lekstunden efter maten.
Först Donegal och Count Kildare (Viggo/Balder??)

sen Tippie

och Shannie
 
å så knubbisen Lessie

en liten lekstund efter maten


Kommentarer
Postat av: Kicki

Jösses så sugen jag blir nu när det är lite tomt i soffan.....

2009-07-17 @ 01:06:11
URL: http://www.springeldens.se
Postat av: Susanne Lindström

Supergrattis till fina resultat i Söderhamn!I Nietzsches licensbok står det att han kom på 4l plats med 74 poäng och i resultatlistan att han kom på 50 plats med 72,25 poäng. Hur kan det bli så tokigt?

2009-07-18 @ 21:24:21
URL: http://whippeternal.blogspot.com/
Postat av: Helena och Quince

GRATTIS! Och dina hundar är inte bara duktiga utan snygga också - BIS-r uppfödargrupp är ju också super :)

2009-07-27 @ 13:18:37
URL: http://gazolinquince.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0