6 april 2011 - Vilda & Leos valpar 3 veckor gamla

å så har det gått en vecka igen. På utställningen i helgen lyckades Mumlan komma 4:a i juniorklassen av 16 juniortikar, klart nöjd med tanke på att Mumlan fortfarande är lite rund efter senaste löpet, plus att hon lyckas norpa åt sig av valparnas mat. Ma'Belle i veteranklassen fick Excellent men blev inte placerad, men njöt av att få sova i Ullas knä under finalbedömningarna.


Kerstin & Lennart var och ställde ut Seven & Ronny. Mumrik var med även om han numera är pensionerad från aktiviteter. Visst syns det att Mumrik & Ma'Belle är syskon!

Emelie & Tilda kom förbi med Zacke så vi fick träffa honom, han kunde ju inte följa med på valpbesöket på söndagen eftersom valparna inte är vaccinerade ännu. Men så här stilig har han blivit, Zacke är rätt lik syrran Mumlan.


Valparnas kennelnamn är nästan färdiga nu det fattas bara ett par sen så avslöjar jag vad det blir. Tills dess så får ni lite nytagna bilder på valparna att titta på. I och för sig var ju flera valpköpare här i söndags, tack för en trevlig em, och tittade på valparna men ni andra får lite bilder i allafall. Vi provade att fota dem på bordet i måndags men det var inte lätt, de for runt på bordet och av någon underlig anlednig så lyckades de nästan alltid titta bort precis när jag knäppte kortet men några bra bilder blev det i alla fall. Att få dem att stå var nog snäppet värre som ni ser av bilderna, det varierar från säluppställning :-) till att faktiskt stå och visa upp sig. Men som sagt de är ju bara 3 veckor gamla.

Vi börjar väl med bilder på valparna i den ordning de föddes, så först ut är BjörneSen Vildeman


Första tjejen Wilma


sen Muffin

andra brindlade tiken Bonnietill sist enfärgade lilla PebblesMer kommer efter helgen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0