20 februari 2011 - Vilda dräktig 5 veckor efter parningen

Nu börjar det märkas ordentligt på Vilda att hon väntar valpar. Hon har blivit bred över ryggen samt magen har blivit rätt så stor redan nu och även täcket som behövs för vinterkyan börjar sitta lite tajt. Hungrig som bara den är Vilda som snabbt norpar åt sig av maten i närmaste matskål som inte är hennes om tillfälle ges. Det är helt ok tycker Mumin som nog är lite sympatidräktig, de löpte ju samtidigt, så Mumin vill hellre ha Vildas fetare mat än den dietmat hon just nu får. På bilden tagen idag syns magen rätt bra.Pga kylan går braskaminen varm hela dagarna och där framför ligger Vilda så fort tillfälle ges om hon inte vräker ut sig i soffan förstås.

I helgen var ett gäng härliga valpspekulanter på besök och hundarna engagerade sig i besökarna. Unghundarna Mumlan & Shannie fick sig en härlig lekstund ute i snön med Emil, Axel och deras kompis. När väl alla besökare åkt hem igen så slocknade hela ligan av hundar.


I Vänersborg hos Lenah med Molly & Kajsa så väntas det valpar vilken stund som helst - det är Molly, Vildas dotter som ska ha valpar så vi väntar nyfiket in telsamtal imorgon.

Mer info om Vilda och kullen hittar ni på hemsidan likaså kontaktuppgifter till mig.

Nästa uppdatering om en vecka. Ha' de'


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ser ut som att Vilda och dom andra hundarna har det jätteskönt framför braskaminen :)

2011-02-21 @ 14:57:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0