25 mars 2011 - Vilda & Leos valpar 10 dagar gamla

Idag på våffeldagen så har valparna blivit 10 dagar gamla och kusinerna i Gustavus-kullen fyller 3 år, så grattis till er.

Nu när Vildas valpar väger runt 800 g så börjar det bli lite trångt i matbaren och lite svårt att förstå att alla fick rum därinne.
 
Valparna har fått sina arbetsnamn så nu slipper de heta tik 1, tik 2 osv. däremot klurar jag fortfarande på tema-namn samt kennelnamn till de små. Så här kommer de.

Först ut är hane 1 som numera kallas Björne

Sen hans brorsa hane 2 som ju redan fått arbetsnamnet Vildeman.så här söta är de två tillsammansFörst ut av tjejerna - tik 1 är ju också väldigt lik Vilda förutom den vita bläsen så hon kallas WilmaTik 2 är den som är mest lik Leo och även gamla Mumma, valparnas mormors mormor och då brukar jag försöka ge dem arbetsnamn med "Mu" eller "Mum" i så den här gången blev det en liten MuffinTik 3 - är ju lik både Busan och Shannie i teckningen och Shannie brukar jag kalla "Shannie banni boo" så den här tösen fick ett arbetsnamn som blev BonnieSist ut av tjejerna och sist ut av de i kullen var ju den lilla enfärgade tiken som kallas Pebbles (japp efter Pebbles i familjen Flinta om någon undrar).För ett par dagar sen så hade alla valparna dubblat sin vikt sen de föddes och tillväxtkurvan är verkligen lika på de små som ni kan se.De sprider även ut sig i valplådan mer och mer för varje dag. För ett par dagar sen var det kloklippning på schemat och nästa kloklippardag blir på söndag. Inte mycket protester hos dem ännu eftersom jag passade på när de sov :-)

Men här kommer lite mer bilder på småttingarna.


Kommentarer
Postat av: Åsa Tapani

GRATTIS till underverken! De är verkligen underbara :-D Vilken härlig bild på Björne..

Lycka till ! Vi ses väl snart hoppas vi..

Kram från oss alla!

2011-03-26 @ 11:04:11
URL: http://hundarnas.blogsport.com
Postat av: Marie Lundqvist

De är så fina och färgrika <3 synd att det inte blev flera hanar denna gången :-)

Kram från Nitro ( som tackar för gratulationer ) och Marie

2011-03-27 @ 20:29:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0